Az idegesít, bosszant valakit valamire valaki nem tud egy szólást(!), amiben szerepel a fa szó? És fodrászos szólásokat+jelentésüket??? Már csak ez hiányzik a hfm-ből.
Figyelt kérdés
Az értelmetlen válaszokat köszönöm, de nem kérek.😉2021. márc. 18. 16:09
1/5 anonim válasza:
A FA-tól nem látja az erdőt.
Olyankor mondják, amikor valaki nem lát lényeges dolgot, mert apróságra összpontosít hasonló dologban.
Kinyírtlak, mint jég a határt.
Fenyegetőzés. Gondolom, hogy a jelentését nem kell magyarázni.
Ilyenekre gondoltál?
2/5 A kérdező kommentje:
Ilyesmikre, de sajnos én nem ezeket vártam, mert nekem elyanok kellenek, amikben szerepel a FA szó, és azt jelenti, hogy idegesít, bosszant valakit valami. De attól még köszi.😉
2021. márc. 18. 16:32
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez kellett.
2021. márc. 18. 18:43
5/5 anonim válasza:
1). Ha a #3-nál megfelelt a "fába" szó, akkor itt van ez is: "Nagy fába vágta a fejszéjét".
2). Hossz haj - rövid ész. Ezt ugyan nem fodrászok mondják, hanem inkább a férfiak a hosszú hajú nőkre, gondolván - nem képesek józanul gondolkozni. Tévednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!