Ha valakit elrabolnak, melyek azok a "trükkök" amivel megszökhet?
Véleményem szerint foglalkozni kellene ezzel a témával, mivel nagyon sok olyan eset van, hogy valaki elrablás áldozata lesz. Mindig azon gondolkodok, én mit tennék.
Véleményetek szerint melyek azok a dolgok amire figyelni kellene? Hajszálak elszórása, ellenálás az elrablóval szembe vagy éppen az ellenkezője, segély kérő cetlik hagyása nyílvános helyeken?
Amennyiben egy nő rabolnak el, jó ötlet "szerelembe esni" az elrablóval annak reményében, hogy így könnyebb lesz a szökés?
Ha már megtörtént az elrablás, akkor sok esélyed nincs. Maximum reménykedhetsz hogy esetleg az elrablód egyedül van és egyszer pont figyelmetlen lesz.
Ahol ténylegesen tehetsz valamit, az a megelőzés. Például nem csatangolsz egyedül a sötétben, elhagyatott helyen, vagy nem találkozol kettesben egy csak online nemrég megismert idegennel, stb.
Nem néztem mostanában ilyen filmeket, nem filmekből jönnek ezek a gondolatok. Egyszerűen itt romániában rengeteg ilyen van, nem tudom kedves első miért mondod, hogy nagyon ritka az emberrablás. Nagyonis gyakori.
Lehet én nem fejtettem ki eléggé, de nem feltétlenűl arra az esetre gondolok, hogy elrabolnak s bezárnak egy szobába, majd megölnek, hanem mit lehet tenni olyan esetben amikor elrabolnak és más országban kényszerítenek arra, hogy prostitált légy.
5
Azért gondolod, hogy gyakori eset, mert ezt hallod a médiában. Nyilván azokról nem számolnak be, akiket nem rabolnak el. Elég furcsa is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!