Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen egy templommal szemben...

Milyen egy templommal szemben lakni?

Figyelt kérdés
Házvásárlás előtt állunk és találtam is egy minden szempontból megfelelő családi házat. Ahogy megnéztem közelebbről, egyből feltűnt, hogy az utca túloldalán van a templom, jó magas harangtoronnyal. Magyarországon naponta háromszor harangoznak, hajnali ötkor, délben és este hétkor. Egyszer elmentem egy másik templom mellett harangozáskor, hát a saját gondolataimat se hallottam olyan hangos volt. Milyen lehet ilyen helyen lakni? Nem hasad szét az ember feje naponta háromszor, amikor megszólal a harang? Mennyire zavaró ez az ott lakok számára?

2021. márc. 14. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
He?
2021. márc. 14. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Oké, a harangozás szerintem is picit hangos, de ezt bőven ellensúlyozza, hogy a templom minden településen a legfrekventáltabb övezetben található, ahol az ingatlanok is többet érnek. Az ablakot be lehet csukni és a hangszigetelést is feltalálták már. :)
2021. márc. 14. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan mint nem templom mellett. Kivéve a harangozást. Kb ennyi
2021. márc. 16. 20:48
 4/4 anonim válasza:
2-es. Nagyon is tévedsz. Még csukott ablaknál is bejön a harang. Nyáron meg mit csináljon az ember? Nálunk hétfőtől vasárnapig reggel 5 órakor kezdik óránként 2 percre. Nincs az a csukott ablak, ami meggátolja a hangját.... Gondolkodjunk már...
2024. jan. 17. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!