Nagyon gáz,hogy Agatha Christie-t olvasok 17 évesen?
Csak mert az osztályom megjegyzéseket tesz..
:/
Miért lenne gáz? Szerintem kifejezetten érdekesek a könyvei, föleg, mert nem maga a gyilkosság a lényeg benne, hanem a gyilkos megtalálása logikai eszközökkel.
Ha meg az osztályod megjegyzéseket tesz, az egyrészt öket minösíti, másrészt meg egyszerüen nem kell nekik tudni erröl.
(Meg ha netán van kedved, nagyon jól lehet ezekkel angolt tanulni is)
Lány vagyok.
Igazából azért tesznek megjegyzéseket,mert szerintük csak az "öregek" olvasnak ilyeneket.
Szerintük fölösleges pénz,és időpazarlás az olvasás.
Meg,hogy miért nem csinálok valami értelmeset..
#4: ne hallgass azokra akik ilyeneket mondanak!
Ostoba fajankók akik azt hiszik h a tiktok-insta-fb az élet értelme...
Na ezek az igazi időpazarlás!
Üdv egy A. Christie rajongótól! 😁
És szerintük mi lenne az értelmes? Tiktok táncokat tanulni? Esetleg eszméletlenre inni magad? Aki ilyeneket mond ennyi idősen, az sajnálom, de idióta. Ha 12-14 évesek beszólnak valakinek amiatt, hogy olvasni merészel, akkor még ráhagyja az ember, mert remélhetőleg kinövik... Ha 17 évesen ilyet mondanak, akkor már egyértelműen velük van a baj, nem veled.
Agatha Christie mára már klasszikus, azok közül is az élvezhetőbb fajta. Én is nagyon szeretem a műveit, igaz film/sorozat formájában gyakrabban "fogyasztom" őket, mert olvasni sajnos nincs elég időm. Nekem úgy jött ez, hogy a szüleim nézték a tv-ben a Poirot-t és a Miss Marple-t, aztán ott maradtam mellettük. Kb. 17-18 évesen olvastam pár könyvet is. De több barátom is szerette, és senki nem tartotta gáznak a környezetemben még akkor sem, ha őket nem érdekelte különösebben (nem vagyok túl sokkal idősebb nálad, 5-6 éve volt ez).
Úgyhogy röviden összefoglalva: kulturált emberek nem szólnak be az olvasásra, mint hobbira (Agatha Christie-re meg főleg nem, szerintem). Egyáltalán nem gáz, hogy ezt szereted csinálni, ne foglalkozz az osztálytársaid hülyeségével.
Ja és ha esetleg tényleg problémát jelent az anyagi része ("felesleges pénzkidobás"), akkor keress fel egy könyvtárat, elég nagy eséllyel találsz ott is Agatha Christie könyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!