Annak az embernek mennyivel különb az élete aki egész életében utazgat a világban mikor teheti,és mennyivel kevesebb az az embere aki nem teheti vagy nem utazgat csak itthon van és él?
Én illetve a családunk olasz mániás.
Hát nekem még soha nem jött olyan érzés, mint ott.
Igen is szebbek a színek, a fények, jobb a általános közhangulat.
És Olaszországnak illata van. Imádom.
Mondjuk a turisták tömegében hömpölyögve biztos nem lehet sokat érezni ebből.
A hangulat remek volt, nem azt mondom, hogy rossz élmény volt. Szuper volt ott lenni.
Ahol én voltam, ott nem voltak szebbek a színek és a fények, és akikkel voltam, szintén nem tapasztalták ezt.
Bocsi, hogy próbáltam a kérdezőt feldobni valahogy, hogy ne érezze magát olyan szarul, mert még nem járt külföldön.
12/
Nem baj ez olyan mint a vásárlás,hogy mikor már úgy érzed,hogy hú igen ez jó addigra mindig jön valaki aki lemondja a terméket és elbizonytalanít.Mondjuk én most jelenleg örülök,hogy szép idő van csak,hogy ez meddig tart nem tudom.De amúgy biztos külföldön is szarul lennék mert a gondok,depresszió frusztráltság az úgy is jönne velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!