Hogy élsz meg egy házibulit?
Milyen élményeid vannak? Milyen házibulikon voltál már? Hogy zajlik egy házibuli nálatok? Milyen durva esetek voltak eddig, amit átéltél? Mennyit szoktál te, és a társaság inni? Kivel szoktál beszélgetni, mit csinálsz ilyenkor?
Kort és nemet is írjatok!
Mindig mindenki piál, meg táncolunk (ha jó a zene), ha nem túl jó a buli akkor csak dumálgatok a barátaimmal. Én nem szoktam sokat inni, de a társaság többi tagja elég iszákos. :P Azért szeretem azokat a bulikat ahol sokan vagyunk, mert onnan könnyű meglépni ha eldurvul a helyzet. De ha kevesen vagyunk és jó a társaság, az a legjobb :)
16/L
Hát a saját lakásomban sehogy, itt tuti nem tartanék, eleve gyűlölök takarítani, akkor házibuli után mennyit kéne...
Amúgy meg jól, csak egy idő után, amikor már mindenki sokat ivott, biztos kezdődik a lelkizés meg rinyálás, azt utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!