Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy élsz meg egy házibulit?

Hogy élsz meg egy házibulit?

Figyelt kérdés

Milyen élményeid vannak? Milyen házibulikon voltál már? Hogy zajlik egy házibuli nálatok? Milyen durva esetek voltak eddig, amit átéltél? Mennyit szoktál te, és a társaság inni? Kivel szoktál beszélgetni, mit csinálsz ilyenkor?

Kort és nemet is írjatok!

2010. aug. 18. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
En nagyon rosszul eltem meg a hazibulikat, ezert jo ideje mar nem is jarok. Ugy zajlott, hogy az emberek ugye ittak, es egyre reszegebbek es hangosabbak lettek, ami engem baromira frusztralt, mivel otthon is mindig ez volt a musor (faterom alkesz) es utalom nezni az emberek szemeit, amikor reszegek, mindig apamra emlekeztetnek, es ilyenkor nagyon felni szoktam meg szorongani es vegul mindig verekedesbe fullad a dolog. Szoval ezert mar nem jarok hazibulikba.
2010. aug. 18. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindig mindenki piál, meg táncolunk (ha jó a zene), ha nem túl jó a buli akkor csak dumálgatok a barátaimmal. Én nem szoktam sokat inni, de a társaság többi tagja elég iszákos. :P Azért szeretem azokat a bulikat ahol sokan vagyunk, mert onnan könnyű meglépni ha eldurvul a helyzet. De ha kevesen vagyunk és jó a társaság, az a legjobb :)

16/L

2010. aug. 18. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát a saját lakásomban sehogy, itt tuti nem tartanék, eleve gyűlölök takarítani, akkor házibuli után mennyit kéne...

Amúgy meg jól, csak egy idő után, amikor már mindenki sokat ivott, biztos kezdődik a lelkizés meg rinyálás, azt utálom.

2010. aug. 18. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha megfelelő a társaság és nem isznak sokat, akkor jó a buli, de ha isznak, akkor van egy pont, amikor a kellemesből átmegy zavaróba. Azt én sem szeretem, akkor inkább lelépek.
2010. szept. 8. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!