Szlovák nők pofozkodósok??
Figyelt kérdés
Több helyről is hallottam. 2 éve 2019 nyarán nővéremék voltak Miskolctapolcán. Ahol egy kisebb hotelbe voltak, mellettük egy szlovák család volt. Szombat esti buli után mikor visszamentek a szállásra picit még hangosabbak voltak a kelleténél de mielőtt rájuk szóltak volna elcsendesedtek. Másnap reggel a szomszéd szlovák nő kopogtatott, a nővérem ajtót nyitott. A szlovák nő pedig minden átmenet nélkül felpofozta majd elviharzott2021. márc. 7. 08:00
1/6 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyenről. Személyesen nem volt dolgom szlovák nőkkel, szóval tapasztalatom nincs.
2/6 anonim válasza:
Jaj ezen most jól nevettem. Nem tudom mi lehetett az oka hogy pofonvágta, de nem jellemzö ránk/rájuk. (Szlovákiai magyar)
3/6 anonim válasza:
Jó Neked! Én az ilyeneken nem tudok nevetni. Legfeljebb mérgelődni...
Kedves Kérdező!
Egy kérdés: ugye még gyermekkorú vagy?
Ha már nem, akkor egy jó tanács: ha bárki, bárhol IQ tesztet akarna Veled kitöltetni, ne vállald! A saját érdekedben...
4/6 anonim válasza:
Részben én is szlovák vagyok. Eddig nem pofoztam fel senkit, pedig volt, aki megérdemelte volna. :D
37/N
5/6 anonim válasza:
Éppen pechetek volt. Azért írom ezt, mert évtizedeken át köztük éltem, velük jártam iskolába, barátaim, barátnőim (a szó nemes értelmében) vannak köztük.
Akadhat harcias köztük, de nem jellemző.
6/6 anonim válasza:
Anyukám szlovák ő eléggé harcias de viszont van egy szlovák osztálytarsam is ő eléggé nyugodt szóval ez tényleg nem ettől függ.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!