Kamaraerdei rejtély legenda, vagy valóság?
Nemrég költöztünk Budaörsre és a szomszédom mesélte, hogy az erdőben egy majom él. Általában csak este, de inkább éjszaka lehet vele találkozni. Annyira kíváncsi voltam rá, hogy este 9-kor kimentem az erdőbe a tesómmal. Tudom, hogy 8 után nem lehet kimenni, decsak az úton átmegyek és már ott a villamos, rendőr meg úgysem jön be az erdőbe. A majmot nem láttuk, de olyan, mintha valami követett volna minket, egyszer még egy ág is reccsent a fák között. Nagyon para volt, vagy lehet csak beképzeltük.
Szerintetek tényleg létezhet a majom az erdőben, vagy csak egy legenda? A vicc, hogy egyszer egy villamosvezető is látta (állítólag), majdnem el is ütötte, mert lejár inni a patakhoz.
Majommal nem, de hajléktalanokkal, csövesekkel minden további nélkül találkozhatsz arra éjjel az erdőben.
Ezen felül jópár kóbor, vad kutya bandázik arrafelé...
Kellemes sétát!
"A majmot nem láttuk"
Nézzetek tükörbe! Ott lesz!
Mint ahogyan a 4. is írta, teljesen kizárt. Nincs meg hozzá a megfelelő környezet, hogy életben tudjon maradni. És honnan kerülne oda?
Elszökik egy állatkertből? Valaki illegálisan tartott otthon egy majmot, és onnan. Nem keresnék?
De ha ez történt, néhány óráig, 2-3 napig elvan, de tartósan semmiképpen. Mit enne? A hideg elöl hova menekül stb. ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!