Mi a kedvenc honapotok?
Figyelt kérdés
nekem az Aprilis mert akkor szulettem meg amugy is csipom a tavaszt, a nyari honapok es a December2021. márc. 4. 19:30
1/8 anonim válasza:
Március-Április, mert akkor indul be a tavasz, és a jó idő kitart Szeptember végéig.
3/8 anonim válasza:
Hát nekem csak a nyár,,, vagyis május, június, július,augusztus, ez a négy, És igazából a többi legalábbis sose szerettem a telet.. de az ősz/tavasz meg ugy elmegy
4/8 anonim válasza:
Nekem az augusztus mert nincs se nagyon meleg, se nagyon hideg
5/8 anonim válasza:
Nekem a május, mert akkor már jó idő van és hamarosan jön a nyári szünet, a február, mert akkor születtem és a december, mert szeretem a karácsonyi hangulatot.
6/8 anonim válasza:
Szeptember-október
Kellemes idő van, de túl hideg, de túl meleg (az október ebben azért van benne, mert én szeretem, ha kicsit hűvös van)
És azért nem a tavaszi hónapok, mert akkor minden virágzik, és elég erőteljesen allergiás vagyok kábé mindenre :D
7/8 anonim válasza:
Előző vagyok
*se túl hideg, se túl meleg
Autocorrect
8/8 anonim válasza:
Augusztus. Szünet van, nyár, szeretem a hangulatát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!