Kormányablakban ügyfélkapu nyitásra mindig van időpont, lakcímkártyára csak egy hónap múlva miért?
Valószínűtlennek tartom. Másik irodában szoktak lenni; az ügyfélkapu regisztrációhoz alkalmas irodában nincs olyan eszköz, amivel elő tudják állítani a lakcímkártyát.
Te döntésed, hogy próbálkozol-e?
Nem tudom, milyen közlekedési lehetőséged van? Én egy faluban élek, a megyeszékhelyi kormányablak 12 km-re van, a másik irányban, 15 km-re egy kisvárosi kormányablak. Évek óta az utóbbiba járok; ha nagyvárosiban 3-6 hét múlva van foglalható időpont, a kisvárosiban 1-4 nap múlva. (Még idővel és üzemanyaggal is jobban járok, a nagyvárosban rengeteg forgalomirányító lámpán kell átjutnom, drága parkolási lehetőség van, és lehet, hogy keresgélés után csak távol találok helyet. A kisvárosba vezető út jelentős részét 2x2 sávos jó minőségű lakott területen kívüli úton egyenletes sebességgel gyorsan tudom megtenni, rengeteg ingyenes parkolóhely van a kormányablak környékén.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!