Dohány nélküli vizipipa kiskorunak legális?
Figyelt kérdés
próbáltam utánajárni, de nem találtam igazán semmit erről. egy kiskorú legálisan vizipipázhat ha nem használ dohányt csak ásványi köveket?2021. márc. 3. 12:12
1/5 anonim válasza:
A dohánytermékek illegálisak (bár azzal se foglalkozik senki), ezek az ásványok dohányterméknek minősülnek?? Ha nem akkor lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
dohányt imitáló eszközöket sem szabad használni(azt hiszem. tehát pl nikotin mentes ecigarettát sem lehet) és nem tudom, hogy a nikotin és dohány mentes vizipipa minek számít
2021. márc. 3. 12:42
3/5 anonim válasza:
Legálisan használhatja, ráadásul legálisan dohányozhat is minden erre alkamas helyen, kénye- kedve szerint...DE!...Itt kezdődik a csavar, mert akkor ahoz előbb be kellene szereznie ami illegális... Ilyenkor is nem kiskorút hurcolják meg, hanem aki kiadja,adja neki a terméket... kivéve ha illegális módon jutott hozzá... Legyen az dohánytermék, elektromos cigi, dohányzádt imitáló e. eszköz, vagy egyszerű cigipapír vagy hüvely... Szóval ha van akkor egye fene, de ugyanúgy a vízipipa mint a cigaretta számodra törvényesen nem hozzá férhető.. S aki azt kiadta neked, vagy a sajátját megosztotta veled azt büntethetik... Röviden... De ez a téma kissé öszetettebb... Ha van kedved és időd, akkor keress utána a: 2012. évi CXXXIV. törvény-nek
4/5 anonim válasza:
A törvény nem a birtoklást vagy a használatot bünteti hanem a kiskorúnak való értékesítést.
5/5 anonim válasza:
Amúgy kiskorúként minket egyszer éjszaka igazoltattak és kipakoltattak a rendőrök, volt nálam egy doboz cigi, kb le se szarták hogy miért van nálam, hol vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!