Porcból kivett fülbevaló?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kb fél éves küszködés után a piercer is azt mondta vegyem ki a porcba lőtt fülbevalót, valóshínüleg rossz helyre ment, fél év alatt folyton gyulladt volt, vadhús is megjelent stb. Kivettem a fülbevalót, de a gyógyulás során folyton mintha nagyon kicsi hólyagszerű dolog jelenne meg a lyuk elején és hátulján (a lyukak mellett). Nem fáj, nem piros, mintha meg lenne már gyógyulva. Ezeket ha kicsit megpiszkálom folyadék jön ki (de csak nagyon kicsi). Utána lelapul mintha mi sem történt volna, de aztán előről kezdődik pár nap múlva. Valaki tapasztalt már ilyesmit?2021. febr. 27. 17:13
1/4 anonim válasza:
Igen nekem is szokott lenni. Eddig volt kB 4x. Én nem vettem ki a fülbevalót, mert nagyon gyorsan nő vissza valamiért ha nincs benne fulcsi.
2/4 A kérdező kommentje:
Én már fülbevalót nem tudok bele tenni, már szerintem a lyuk beforrt csak a helye mellett szokottnilyen lenni, talán inkább békénhagyom, hátja elmúlik magától.
2021. febr. 27. 17:26
3/4 anonim válasza:
Ezt hívják keloidnak, vagy vadhúsnak, attól függően, hogy milyen a szövet állaga és színe. Mivel már piercing nincs benne, így a tetránt javasolnám elsősorban. Vagy ha nem akarsz szenvedni, akkor bőrgyógyászat, vagy sebészetre kérj házidokitól beutalót, ott lekapják őket. Máskor meg porcba ne lövess, csak szúrass, illetve minőségi anyagú ékszert hordj (titán) és kellőképpen ápold ;)
Amúgy is a porcos ékszerek teljes gyógyulási ideje akár 2 év is lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem vadhús, volt már rajta és amint kivettem a fülbevalót az elmúlt, ez ami most van nem vérzik. Van a másik fülemben is lőtt piercing, azzal semmi probléma nem volt, 3 hónap alatt hibátlanul meggyógyult. Köszönöm a választ, igyekszem fertőtleníteni és kenegetni! :)
2021. febr. 28. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!