Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ma vettem chipset megkivantam...

Ma vettem chipset megkivantam de félig sincs teli a zacskó ez normális?

Figyelt kérdés
Alig van benne, nem nagyon szoktam ilyet venni. Viszont ez már pofátlanság.

2021. febr. 26. 16:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Arra is emlékszel talán, hogy gyerekkorodban 90 grammosak voltak a standard chipsek és nem 50 vagy 65, 70. Csak ma már senki nem tudná/akarná megfizetni a 90 grammnyi árát, így a mennyiségből vesznek el. Ha elveszed a csomag tartalmának 30-40%-át, a helyén levegő marad, amellett hogy megvan a már többiek által leírt funkciója (nem is "levegő" van benne, hanem nitrogén a tartósítás miatt). A prémium, limitált szériás vagy különleges ízesítésű chipsek pedig drágábbak, mint az átlagosak.
2021. febr. 26. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:
62%
Én is utálom, mikor veszek egy zacskó levegőt, és van benne 3-4 szem chips. 🤣
2021. febr. 26. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:

A sok okosnak üzenem, hogy régen sem voltak tele a chipseszacskók, mivel mindig is volt benne védőgáz (nem levegő, ahogy a sok ökör mondja) mivel ha ez a gáz nem lenne (nitrogén) akkor már simán romlott chipset vinnél haza, hogy megtömhesd vele az ostoba fejedet .

Jó lenne, ha megtanulnánk már olvasni, tájékozódni nem pedig csak vegetálni illetve véglényként élni..

"gyerekkoromban tele volt " dehogy volt tele te ostoba...

2023. febr. 28. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!