Hol lehet Playboyos cuccokat venni?
Figyelt kérdés
pénztárca, nyaklánc, fülbevaló, stb...2010. aug. 17. 20:43
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a remek választ. kib.aszott okos vagy
2010. aug. 17. 21:16
3/10 A kérdező kommentje:
zalaegerszegi vagyok, ha valaki tud itt a városban kérem írja meg. online üzlet is jó lenne.
2010. aug. 17. 21:25
4/10 anonim válasza:
Szerintem inkább neten rendelj,írd be google-ba hogy playboy cuccok,és kihoz egy csomó oldalt :)
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. aug. 18. 12:30
6/10 anonim válasza:
Mondjuk hogyha már a kérdésnél kiírod hogy hol laksz, akkor talán azt is leírom melyik boltban. De ha bivalybasznádon laksz ahol azt sem tudom milyen boltok vannak, hogy válaszoljak? Szóval mielőtt itt puffogsz, először tanulj meg olyan kérdést kiírni, amire lehet normálisan válaszolni.
7/10 A kérdező kommentje:
a kérdésre kell válaszolni, de ha esetleg egy zegi nézné meg a kérdést és tudna válaszolni nagyon jó lenne... a kérdés rendesen kivan írva, aki tud írjon le egy üzlet nevet és kész. te meg elmehetsz a pi.csába bu.nkó paraszt
2010. aug. 18. 19:13
8/10 A kérdező kommentje:
meg nem látod h netes bolt is jóó? ennyi eszed van de azért itt okoskodik a balf.asz magyarja...
2010. aug. 18. 19:14
9/10 anonim válasza:
De te azután írtad hogy hol laksz, meg milyen bolt lenne jó miután én már leírtam a választ te szerencsétlen ökörfajzat. Honnan az anyámból tudjam hogy melyik városban rontod a levegőt te szerencsétlen ha semmit sem írsz ki? De ha ilyen hülye vagy akkor megmutatom, mert az agyadig nem jut el:
"Hol lehet Playboyos cuccokat venni?
pénztárca, nyaklánc, fülbevaló, stb..."
Ennyi volt a kérdésed, én reagáltam rá és te csak utána írtad hogy hol laksz meg milyen bolt lenne jó. De látom nem igazán érted. Nem baj, aki hülye az az is marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!