Csoportváltási nehézségek munkahelyen belül, megoldható?
Hali.
Felmerült bennem, hogy csoportot szeretnék váltani. No persze tudom hogy nem olyan egyszerű, de elhatároztam magam, és szeretnék lépni ez ügyben. A csoport ahova szeretnék átkerülni egy ismerősöm csoportja, ő mondta hogy próbáljak meg szólni a műszakvezetömnek, csoportvezetőmnek. 2 hete hogy jeleztem feléjük, de csak annyit mondtak hogy várjak míg kapunk a helyemre embert. A cèg igencsak emberhiányban szenved, ezért egyértelműen a helyemre nem adnak embert. Felmerült az embercsere lehetőség, de ez is el lett vetve, ugyanis elvileg nem tudnak hozzám hasonló dolgozót adni a helyemre...
Én menni szeretnék de nem engednek. Felmondani nem szeretnék. Kitől tudnék még esetleg segítséget kérni?
Köszi előre is a választ.
Pont attól, akit a haverod mondott.
Megkérdezed, hogy van-e rá lehetőség. Ennyi. Ettől nem leszel kirúgva. Max azt mondják nincs. Akkor vissza kérdezel, hogy és később lesz-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!