Mire számíthatok ilyen esetben (kutya megrongált egy autót)?
Most jött egy férfi szólni, hogy ide követte a kutyát, aki összekarcolta meg szétharapta az autóját. Kikezdte a kerítést és elszökött...
Egyáltalán miért nyúlna egy kutya egy autóhoz???? Fel nem tudom fogni... Holnap megyek megnézni az autót és megbeszélni. De mire számíthatok? Gondolom ki kell fizetnem a kárt, na de mennyit? Nagyon elintézhette, ahogy a férfi lefestette...
Esetleg ha hagynám, hogy feljelentsen akkor kevesebb büntetésre számíthatok, mint a javítás költsége?
Köszönöm!
Hűha, ez nem lesz könnyű...
Viszont ha letagadod és megpróbálsz sumákolni, ne lepődj meg, ha szegekkel tömött húsdarabkákat találsz a kertedben.
És egy haldokló kutyát.
Aztán majd próbáld bebizonyítani, hogy ki tette.
Milyen egy gerinctelen, semmirekellő, senkiházi nemzet lett ez a magyar! Az egyik bújik ki a felelősség alól, a többi meg adja alá...
Szégyelljétek magatokat!
Pfejj.
Én csak elmondtam, mire számíts.
Mellesleg az elején még erősen hajlottál arra, hogy valóban a te kutyád volt.
Nekem mindegy, ha lepontozzátok a válaszomat, de azt jó ha tudod, hogy a bűnös mindenképp bűnhődni fog. Vagy így, vagy úgy.
Nem csak te vagy gerinctelen, az egész társadalom a velejéig rothadt. És ha az áldozat azt látja, hogy le se szarod, felmegy benne a pumpa és cselekedni fog.
Majd azt pontozzátok le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!