Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pisilted már le valamelyik...

Pisilted már le valamelyik ruhaneműdet, vagy lábbelidet?

Figyelt kérdés
Itt nem a bepisilésre gondolok. Hogy történt az eset?

2021. febr. 23. 12:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Viszont sokszor pisiltem be, az klassz és élvezetes."

Van ilyen perverzió. Lehet én vagyok fordítva bekötve, de én ezt se nagyon értem... Én is pisiltem már be felnőtt koromba is. De kényszerből tettem, egyáltalán nem élveztem, sőt. Előtte is, utána is borzasztó rossz volt, csak más miatt.

2023. márc. 15. 08:25
 12/19 anonim ***** válasza:
11, megis , higy, miert?
2023. márc. 15. 08:34
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem értem mit szeretnél kérdezni.

2023. márc. 15. 09:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Mért pisiltél be kenyszerből?
2023. márc. 15. 09:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Ja?!

Hát kényszerből, egyszerűen nem tudtam tovább tartani. Nem olyan nagy sztori. 4,5 órás buszút + előtte a helyi közlekedés 1 óra, utána a másik városban szintén 1 óra. Tehát 6,5 órán át nem voltam wc közelben. Előtte meg teledinnyéztem magam. :D Na ebből tanultam, többet ilyet soha!

A buszon már ficeregtem, nagyon ki kellett volna menne, de nem volt mit tennem, tartogattam. A végén már szó szerint fizikailag fájt, szúrt a hólyagom, de még tartottam magam. Majdnem végig kibírtam, a helyi utolsó járműről leszállva (nem alacsony padló volt, nagyok kellett lépni), becsurrantottam.

Az érdekes az volt, hogy nem is érzetem, mikor indul meg. Csak a nedvességet éreztem. Próbáltam megállítani, persze nem akartam az utcán látványosan odanyúlni, de képtelen voltam megfékezni. Lassan de folyamatosan folyt. Egy idő után már úgy voltam vele, hogy úgyis mindegy nem érdekel, feladom, ha folyik, folyjon, mindegy. Innen még 10 percet kellett gyalogolni, hogy hazaérjek. (Egyetemista voltam, két lakóhely között ingáztam, az utolsó vonatot meg lekéstem, ezért maradt a hosszabb buszút.) Szerencsére vasárnap este történt, nem volt nagy forgalom az utcán, meg sötétkék farmer volt rajtam, amin talán annyira nem volt látványos a dolog.

Hát ennyi a történet. Ez jó pár éve volt. Ma már visszagondolva rá kicsit még vicces is. Akkor nagyon nem volt az. Semmi élvezeteset nem találtam benne. Gondolom hasonló eset mással is megesett már, csak nem veri nagy dobra. Rólam se tudja senki.

2023. márc. 15. 09:35
 16/19 anonim ***** válasza:

Értem,

hát így már úgyigaz, jártam így énis..

2023. márc. 15. 09:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Na, akkor jól sejtettem, hogy nem vagyok ezzel egyedül. :)

Amúgy ha már témánál vagyunk és hogy bevalljam, nekem ez az eset annyira rosszul esett, hogy utána vettem felnőtt pelenkát és szégyen ide, szégyen oda, nem akartam többet így járni, 21 évesen felvettem a hétvégi ingázásokra.

Persze ekkor már élesben nem kellett használnom, de megnyugtató volt, hogy vészhelyzet esetére rajtam van. Kívülről nem látszott.

2023. márc. 15. 09:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Jól tetted, én is gondtam már rá,
2023. márc. 15. 09:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Az idő relatív. Ezt már Einstein is megmondta. Három perc hosszúsága attól függ, hogy a WC ajtó melyik oldalán vagy.
2023. márc. 15. 10:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!