Fülszúrás otthon?
Figyelt kérdés
Nincs senki aki elvállna a vírus miatt, és már egy éve halogatom a dolgot de már nagyon szeretném.
Csak a húsos részébe szeretnék itthon szúrni egy lyukat. A lakótársam segítene. Mindent lefertőtlenítenénk.
Szerintetek jó ötlet? Tippek? Ha nem orvosi fémet teszünk bele, hanem lefertőtlenített rendes fülbevalót, lesz baja?
2021. febr. 22. 17:48
3/5 anonim válasza:
Dehogynem, tök jó ötlet, ne foglalkozz a majrésokkal.
Majd töltsd fel youtube-ra az eredményt!
4/5 anonim válasza:
Ha ügyesek vagytok rendbe lesz. Kb 30 éve én is saját magamnak szúrtam ki a füleimet öt helyen és semmi bajom nem volt tőle később, és most is megvannak. De ha biztosra akartok menni lehet kapni egyszer használatos fülbelövőt. 1-2 ezer forint és benne van a kezdő fülbevaló is. Kb akkora mint egy gyufás doboz. Csak oda kell rakni ahová a fülbevalót szeretnétek egy határozott mozdulattal össze kell nyomni és kész is.
5/5 anonim válasza:
Én saját magamnak szúrtam át több lyukat is biztostűvel, tesóm meg kaktusztüskével (kb 7 centis) bökte át a sajátját. Semmi bajunk nem lett. Szóval hajrá! 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!