Szerintetek baj ha cigány vagyok?
Figyelt kérdés
Mindenki engem piszkál, szerintetek?2021. febr. 20. 22:27
1/29 anonim válasza:
Mindenki biztos nem piszkál. Mivel bántanak? Adtál rá okot?
Szerinted baj cigánynak lenni? Miben más egy cigány a többieknél?
2/29 anonim válasza:
nem téged gyűlölnek hidd el
minden rasszizmus mögött öngyűlölet áll.
3/29 anonim válasza:
Figyelj: Isten minket nem egyformának, de egyenlőnek teremtett: legyen az illető cigány vagy nem. Ha vallásos vagy, olvasd a Bibliát, az sokat segít.
4/29 anonim válasza:
Nem.Nem te akartál megszületni,vagy annak születni.Csak a viselkedésed számít.
5/29 A kérdező kommentje:
Igen, tudom van sok olyan cigány aki eléggé "barbár" és miattuk engem is minősítenek...
2021. febr. 20. 23:04
6/29 anonim válasza:
5.:Ez ellen egymagad nem tehetsz semmit,ez sajnos mindig is így lesz.Az emberek ilyenek,ezt kell elfogadnod,hogy vannak ilyenek,sokan,és azokkal nem foglalkozni.
7/29 anonim válasza:
Mindenféle emberből van ilyen is, meg olyan is. Szinte mindenkinek vannak nehézségei, érte már hátrányos megkülönböztetés, öcsémet pl. azért, mert mozgássérült. Sokan megbélyegezték, hogy akkor hülye is, ha nem tud járni, a tanárai is adtak négyest az ötöst érő dolgozatára, ehhez képest elvégezte a főiskolát.
9/29 anonim válasza:
Ha nem tudsz egy jó szót szólni,inkább ne mondj semmit!
Kedves Kérdező!
Sajnálom,hogy ezt tapasztalod!
A legtöbb ilyen ember,már akik piszkálnak, szellemileg gyengék,nagy valószínűséggel maguk kirekesztettek/kirekesztettek voltak,ez az egyetlen fogás amit találhatnak rajtad,és fel is használják.
Azt tudom mondani,hogy kitartást!
10/29 anonim válasza:
8-as te sem ha urálban ":D vagy menj vissza romániába esetleg osztrákba... ja vagy inkább lengyelbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!