Hogyan lehetek polgárőr 18 év alatt?
A falumban lévő polgárőrséghez szeretnék csatlakozni mint ifjú polgárőr. Szerintem én lennék az egyedüli 18 év alatt. Mi a menete?
Köszönöm a segítséget!
És mi honnan tudjuk, melyik faluban laksz...?
És ha megmondjuk, hogy az a menete, hogy jelentkezned kell a helyi polgárőregyesületnél, akkor mit csinálsz? Sírva fakadsz, mert nem tudod kezelni a google-t, és nem tudod megkeresni, hogy van-e egyáltalán polgárőregyesület a faluban?
Ha ennyire élhetetlen és tehetetlen vagy, mit fogsz csinálni, ha rá kell szólni egy bácsira vagy nénire hogy ne pisáljon az utcán? Majd megmondod anyukádnak?!
-Gondolom falutól függetlenül az egész országban egységesen ugyanaz az eljárás.
-Ha megmondod hogyan kell jelentkezni, mit kell kitölteni, esetleg van-e tagsági díj stb. megköszönöm.,
-Van egyesület a faluban ebben biztos vagyok.
-Történtek már hasonló esetek és még rosszabbak is, éppen ezért szeretnék csatlakozni.
"-Gondolom falutól függetlenül az egész országban egységesen ugyanaz az eljárás."
Nem.
"-Ha megmondod hogyan kell jelentkezni, mit kell kitölteni, esetleg van-e tagsági díj stb. megköszönöm."
Ezt - bármily meglepő - a helyi polgárőr egyesület tudja megmondani.
"-Van egyesület a faluban ebben biztos vagyok."
Akkor mégis mi akadályoz meg abban, hogy felvedd a telefont vagy írj egy emailt és megkérdezd tőlük ugyanezeket? Nyuszi vagy, McFly?
"-Történtek már hasonló esetek és még rosszabbak is, éppen ezért szeretnék csatlakozni."
Ez tiszteletreméltó, de még mindig nem tudom, mit tennél ilyen esetben, ha még a polgárőröket sem mered megkérdezni, hogy csatlakozhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!