Miben különbözik a két fonal?
Az Alize Cotton Gold fonal, Schachenmayr Catania Originals és a Schachenmayr Soft & Easy fonalak közt mi a különbség?
Úgy értem ,hogy igen igen leírásokat látok, de élőben a mi a tapasztalat róluk, mert nem tudok elmenni üzletbe és összehasonlítani őket sajnos.
Érdekelne hogy melyiknek jobb a tartása? Milyen a színvilága?
Cataniát már volt szerencsém használni, de a a többit még nem ,és nem akarok csak 1-1 darabokat rendelni...
Nekem cotton gold a kedvenc amigurumihoz, de minden máshoz is. Sokkal puhább, mint a Catania. Figuráknál nekem a cataniatol gyorsan megfájdul a kezem, nagyon merev, nehezebb vele dolgozni. De van amihez meg az a szép :)
Cotton goldból nyugodtan betárazhatsz. Sokoldalú fonal, kellemes vele dolgozni, én a színeit is nagyon szeretem. A petróleum valami csuda. Nagytesója, a cotton gold plus is szuper, nekem most az a kedvenc.
Soft & easyt nem ismerem
Nekem a Catania a kedvencem és nem fájdul meg a kezem tőle. Csak az a baj vele hogy olyan sok szép gyönyörű szín van belőle hogy nem tudok néha választani hogy milyen árnyalatúval dolgozzak.
Azóta sikerült már dolgoznod valamelyikkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!