Lehet egy vékony lányból teltkarcsú?
Pontosabban ilyesmi alkatra gondolok: [link]
Azt mondják, arányos és szép alakom van, viszont vékony vagyok, és nekem jobban tetszik a teltkarcsú alkat. Izmosodni szeretnék, de fölé fel szeretnék szedni valamennyi hájat is, főleg vastag combokat, nagyobb feneket, teltebb arcot szeretnék, meg úgy overall teltebb alkatú és erősebb fizikumú szeretnék lenni. Tudom, hogy nem lehet helyre hízni, de nem is zavarna, hogy van egy enyhe pocakom vagy kisebb tokám is, ha közben a jó helyekre is menne háj.
Hogyan tudnám elkezdeni? Milyen edzéstervet és étrendet ajánlanátok? Gondoltam arra is, hogy egy edzővel beszélek erről.
Most őszintén, ha a csaj ilyen akar lenni akkor nem mindegy nektek? Igen ez szerintem is már több mint teltkarcsú, de majd ő eldönti.
Kedves kérdező!
A tömegnövelő edzés segithet, de ehhez azért kell egy komolyabb étrend és ha eddig esetleg kardióztál, akkor azt hanyagold.
Kérdező!
Meg tudod mondani, hogy kb. hány kg-t akarsz hízni és erősödni?
Azért a vérnyomásodra meg egyéb paramétereidre figyelj oda! Az elhízás egy komoly egészségügyi rizikófaktor. Az elhízottaknál egy alacsony fokú gyulladás folyamatosan jelen van a szervezetben.
Meg a szívednek sem jó, ha túl sok plusz kg-t kell cipelni.
Ha eddig szerettél túrázni, kerékpározni, akkor annak sem lesz jó a túlsúly. A ruhatáradat pedig majd cserélni kell, ami nem olcsó mulatság.
https://www.youtube.com/watch?v=ONAvmfIi6S8
Hozzá mit szóltok?
Egyébként pl Jessica Simpson is felszedett jó pár kilót.
Kedves kérdező?
Nagyjából tudod, hány kg-t akarsz felszedni?
Sikerült vastagodnod valamennyit azóta.
Tömegnöveléshez egyébként talán az Apetamin jó.
Igen, azóta elég sokat is. :) Erősítő edzést csináltam tömegnövelő étrenddel, amit igazából csak az első néhány hónapban csinál komolyan. Utána visszafogtam mind a kettőt, csak arra figyeltem, hogy a kalória többlet meglegyen, és valamennyit még mindig eljárok edzegetni. Legutóbb talán két napja mértem magam: 93 kiló vagyok. Igaz hogy lett egy kisebb pocakom és enyhe tokám is, amit nem bánok, de nagyrészt jó helyekre mentek a plusz kilók. Úgy overall formásodtam szerintem. Szeretek testesebb, ducibb lenni. Kicsi korom óta mindig is a teltebb nőket láttam szépnek. Imádom ahogy kikerekedett az arcom, kiszélesedett a csípőm, vastagabb combjaim vannak. Tényleg, én így érzem jobban magam a bőrömben. Boldoggá tesz amit a tükörben látok. Kaptam dicséreteket és bókokat is. Akinek meg nem tetszik ők nyilván nem említik meg, gondolom. Tudom, hogy valamennyire megosztó az ízlésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!