Tudnátok nekem hasonló sorozatokat mondani, mint a My hero academy (hősakadémia), kérlek?
Azért tesztett nagyon mert a főszereplő (Midoriya Izuku) soha nem adta fel! Szeretem az ilyen anime sorozatokat tudtok még hozzá hasonlót?
Ha nem akkor ezekhez?:
-Konosuba (Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!)
-Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo
-Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria
-Log horizon
Meg meg láttam a:
-Black clover
-Accel world
(-naruto)
És ha már itt tartunk az olyan sorozatokat szeretem ahol felkell küzdenie magát a ranglistán a főszereplőnek, szóval olyat ahol nem egyből ő a legjobb és legerősebb, de azzal sincs bajom ha az ellenkezője de én inkább jobban szeretem ha elsőre nem ő a legjobb és küzdenie kell.
Előre is köszönöm!(Írási hibákért BOCSÁNAT)
Yuyu Hakusho
Dragon Ball sorozatok
Shaman King
meg kb. az összes shonen-fight anime
A Boku no Picot a leghatározottabban nem ajánlom.
A Re Zero jó sorozat, sokak utálják a főszereplőjét, de én őt is kedvelem.
Hát, nem hasonlít a Hősakadémiához, de ajánlom még a Rurouni Kenshint. A Naruto sok mindenben másolta, amit ugye meg a Hősakadémia másolt...
Attack on Titan, szintén nagyon jó anime. Sokkal többről szól, mint azt sokan állítják, a főhős pedig tényleg nagyon érdekes karakter (bár, ahol most tart, már inkább antihős, mint protagonista).
Nézz körül a shounen animék között! Bleach, Soul Eater, satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!