Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ép nézek egy mlm-es fickó...

Ép nézek egy mlm-es fickó videóját és igaz amit állít?

Figyelt kérdés
Azt mondja mindenkinek érdemes belevágnia egy mlm vállalkozásba mert míg embereket rúgnak ki munkahelyekről vagy vállalkozások mennek csődbe addig ez egy stabil pénzkereset/vállalkozási forma.És most,hogy a covid van ez az egyik legjobb megoldás.De kérdezem én ha embereket rúgnak ki csökken a pénzük tényleg virágozni fog az mlm a fogyasztóik nem érzik meg,az mlm vállalkozók nem érzik meg ami most megy a világban?

2021. febr. 17. 20:43
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

14/

Van egy gyári munkás is az romániából vagy honnan kezdte él itt is ott is a családjával van kocsi lakás minden jól megy neki pedig ő szerinte csóró gyári munkás volt és most jól keres.

2021. febr. 18. 18:03
 22/46 anonim ***** válasza:
60%
Igen, és? Miért ne kereshetne?
2021. febr. 18. 18:29
 23/46 A kérdező kommentje:

22/

Ez nekem szól?Mert szerintem annak írd akinek válaszoltam.

2021. febr. 18. 22:14
 24/46 anonim ***** válasza:
61%

Igen: ez a mézesmadzag.

10000 emberből egynek sikerült.

De TUTI, hogy te leszel a második!

2021. febr. 18. 23:19
 25/46 anonim ***** válasza:
60%

Egyet jegyezz meg: MLM-ben SOHA nincsen második!

Mindig az elsők gazdagodnak meg! Akik indítják!

Ezért is hasonlít nagyon a pilótajátékhoz.

2021. febr. 18. 23:20
 26/46 anonim ***** válasza:
19%

Erre tudnál mondani valami konkrét példát? Esetleg az adott cég marketing tervének idevágó részletét, ami ezt szabályozza?

Én csak olyan MLM cégeket ismerek, ahol elég gyakran előfordul az, hogy valaki több jutalékot kap, mint a struktúrában felette levő ember. Olyat is ismerek, ahol valaki a cég indulása után 16 évvel csatlakozott 9. mélységbe és többet keres, mint az alapító.

Ezért furcsállom azt, amit írtál.

2021. febr. 19. 07:47
 27/46 anonim ***** válasza:
31%

@kituggya

Talán finomítanám kicsit azt amit a válaszoló írt amire reagáltál.

Nyilván azok kaszálnak mindig jól, akik megalapítják, de ebbe nincs semmi feketemágia, ez minden cégnél így működik.

Ha már klasszikus munkahelyekről beszélünk, ott sem lehetetlen, hogy valaki elindul egy gyárba gyárimunkásként, mellette estin diplomázik, és sok év befektetett idő és energia, tanulás árán lesz egy mérnök a gyárban, aki többszörösét keresi a régi gyárimunkás fizetésének. De azért legyünk őszintét ezt a karrier utat nem sok gyárimunkás járja be ezt a arrier utat.

A különbség az, hogy az MLM-be azzal is aki még tegnap gyárimunkás volt, ezt a hazugság mézesmadzagot húzzűk el, hogy te is lehetsz gyémánt hálózatépítő Lambo tulajdonos meg maldiv szigeteki ajándékút a cégtől, meg milliós passzív jövedelem. Csak a valóságban nagyon kevesek azok akik ténylegesen eljutnak erre a szintre, még az ügynökök azzal a hazugsággal kábítják a szerencsétlen palimadarakat hogy "neked is sikerülhet".

Az a baj, hogy túl sok ilyen ügynököt láttam már, aki arról áradozik, hogy a legjobb hálózatépítőket Maldívra meg Seychellere viszi a cég a legjobb dolgozókat a cég ajándék útra, csak a büdös életbe nem lesznek ők azok, akik az ilyen ajándékutakra eljutnak.

2021. febr. 19. 07:59
 28/46 anonim ***** válasza:
19%

Először is köszönöm, hogy normális hangnemben írtál, így sokkal könnyebb a kommunikáció :)

"még az ügynökök azzal a hazugsággal kábítják a szerencsétlen palimadarakat hogy "neked is sikerülhet"."

Mi lenne, ha megvizsgálnánk ennek a kijelentésnek az ellenkezőjét!?

Vajon jogos lenne-e bárkinek is azt mondani egyértelműen, hogy: "neked NEM sikerülhet" ?

Vajon ebben a szakmában el lehet-e dönteni valakiről még a csatlakozás előtt, hogy ő alkalmas-e erre, vagy sem?

Leírom a felső vonalam tagjainak eredeti szakmáját (vagyis ezt csinálták előtte):

háztartásbeli anyuka 3 kicsi gyerekkel, vasút kezelő, esztergályos, háztartásbeli anyuka 2 gyerekkel, kamionos apuka + anyuka 2 gyerekkel, tánctanár, középvezető egy multinál, autószerelő. Róluk sem mondta volna meg senki, hogy működni fog nekik ez a dolog.

Persze az is igaz, hogy sok másik embernek meg nem jött be.

Erről mi a véleményed?

2021. febr. 19. 08:24
 29/46 anonim ***** válasza:
62%

"Vajon ebben a szakmában el lehet-e dönteni valakiről még a csatlakozás előtt, hogy ő alkalmas-e erre, vagy sem?"

Erről pont van egy kis személyes történetem.

Egyszer egy közeli barátomat próbálták becsábítani egy ilyen céghez, és hát én is sorra kerültem, hogy beülhetnénk valahova meghallgatni a szokásos toborzó dumát. Egyébként ott nem ő adta elő, hanem a "mentora" meg akkor még "betanuló" volt. Én egyébként nagyon jól ismertem a srácot, hát tipikus "anti-mlm" matéria. Tehát ha tudjuk zanzásítani hogy milyen karakter kell ahhoz hogy valakiből egy sikeres mlm ügynök legyen, na ő annak totál ellentéte, minden szempontból. Ez annyira beigazolódott, hogy 2-3 hét után ott is hagyta az egészet, mert mondta hogy neki nem feküdt a dolog. Szóval szerintem igen is meg lehet állapítani valamilyen szinten előre hogy alkalmas-e az ileltő vagy nem.

De az MLM-nél ez totál lényegtelen, mert az ügynökön nagy része az un. "aranymosás" módszerével szervezik az embereket, boldog boldogtalant próbálnak becsábítani, aztán 100-emberből majd csak kitermelődik már 1-2 "sztár hálózatépítő".

Persze akik vér profik, azok elképzelhető hogy nem így dolgoznak, meg jobban megválogatják hogy kivel akarnak együttműködne, de nyilván ezekből a hálózatépítőkből van a legkevesebb.

2021. febr. 19. 08:44
 30/46 A kérdező kommentje:

29/

Igen csábítók a pénzek amikkel dobálóznak meg a lehetőségek,de én egyszer voltam egy mlm bemutatón ahol az ujjaknak ki kellett állni a színpadra én is köztük voltam,kérdezgettek mindenkit te mennyit akarsz keresni és miért vagy itt többségük ráadásul nő volt volt akiknél már repkedtek a milliós kereseti vágyak nagy büszkén,azt viszont nem tudom a húszon valamennyi emberből hány maradt bent hány esett ki és hányan keresnek annyit amennyit a színpadon mondogattak :) Mikor hozzám értek akkor szerintem ledöbbent a fickó a ki a mikrofonnal a showt csinálta meg a közönség is mert azt mondta a pénz nem boldogít bár tudom azért jó ha van.Szóval megállt mindenkiben az ütő :D aztán a mikrofonos fickó csak a pénzre akart kitérni mennyit akarok keresni meg mennyit lehet keresni meg ilyenek de mondtam neki egyenlőre informálódni vagyok itt kb szerintem hülyének néztek :) De csak mondogatta amíg tájékozódok fantasztikus lehetőségekről és pénzekről maradok le.

2021. febr. 19. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!