Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Emag-ról rendeltem, már 10...

Emag-ról rendeltem, már 10 napja de nem jött még mindig meg. Van rá esély, hogy még meg jön?

Figyelt kérdés
A nyomonkövetésnél azt írja, hogy hetedikétől a csomag úton van a bemutatóterem felé (pécsi üzletbe kértem). 7-én rendeltem, azt írta a várható kézbesítés az 10-e. Már 16-a és semmi változás. Bebuktam? Most rendeltem először emagról.

2021. febr. 16. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van.
2021. febr. 16. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miert buktad volna be? Meg siman megjohet, ha megsem de mar kifizetted, visszautaljak.
2021. febr. 16. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Én több, mint egy éve várok tőlük egy operációs rendszert számítógépre, de csak nem akar megérkezni, - holott ki van fizetve.
2021. febr. 16. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Néha törlika rendelést szó nélkül.. Profilotokban a rendeléseknél nézzétek meg
2021. febr. 16. 19:17
 5/6 A kérdező kommentje:

3-as sajnálom!

Én azért még reménykedek. Nekem a rendeléseim között még ott van, és azt írja úton van..

2021. febr. 17. 07:09
 6/6 anonim válasza:

A legtöbb kérdésre a végső válasz a felhasználók fantáziájára van bízva. Általában a végét nem tudjuk meg. Megérkezett végül?

Én most ugyanebben a cipőben vagyok, mint te, kedves kérdező! Az asszisztens szerint mégaz emag romániai raktártermében van a csomag. Annyit idelöktek sms-ben a szállítás napján, hogy késik, de már egy hete nem jön. Fizetve.

jan. 25. 08:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!