Tudnátok horrorfilmeket/sorozatokat/könyveket ajánlani ami titeket megfogott/megijesztett? :)
A horror-thrillereket is és természetfelettis horrorokat is szeretem. (Sorozatból mondjuk az Odaát/Supernatural, könyvekből Stephen King művei, filmekből pl a Fűrész 1-2, amik tetszettek.)
Előre is köszönöm a válaszokat :)
A jedvenc horrorom: Amityville az ébredés
Van sok jo amúgy:apáca, tudom mit tettél tavaly nyáron, kör, végső állomás 3
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, meg fogom nézni őket. :) Mentek a zöld pipák
2.válaszoló, az Éjszakai műszakot olvastam és nekem is a Jerusalem's Lot a kedvencem.:)
Filmek:
Vaksötét
A boszorkány
Örökség
A rituálé
A dolog
Babadook
Tűnj el
Alien filmek
Viasztestek
Démonok között filmek
Anabelle filmek
A martfűi rém
Upgrade
A meghívás
A barlang
Cápa
Eden lake - gyilkos kilátások
Csontok és skalpok
Hannibál filmek
A platform
Ex machina
Sinister
A fiú
Az ördögűző
Sorozatok:
Hannibál
Amerika horror story
American Horror Story, Stranger Things, Az álmosvölgy legendája (ebből film is van, azt még nem láttam) én ezeket a sorozatokat tudnám ajánlani. Filmek közül az Az, a Rosemary gyermeke, a Démonok között és a Múmia, amik szerintem jók voltak. King-et én is nagyon szeretem, nekem a Jerusalem's Lot és A mumus voltak a kedvenceim. A borzalmak városá-t és az Állattemetőt, ha szeretnéd, olvasd el, mert azok is jók. Igazából neki szinte az összes az :) Az Állattemetőből Kedvencek temetője címen filmet is csináltak, az is jó.
Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!