IPhone nagyon gyorsan lemerül reggel 7-től 10-ig használom és 15%-on van szerintetek vegyek egy másikat Huaweit vagy Samsungot? És az iPhonenál gyorsabb vagy lassubb?
"Szerintem sokkal jobb egy iphone, mint egy samsung vagy huawei telefon. "
Aha, akkora ászok hogy a 170-260ezer Ft-os modelljükbe bele tesznek egy 2900mAh-s aksit. Amit a Samsung az alsó kategóriás telefonjaiba tesz.
Egy felső kategóriás samsungba meg mondjuk van 4500mAh-s.
Drága #3-as!
A "szerintem" részt is idézted, ezért nem tudom, hol a probléma..illetve nekem már maga az ios rendszer is jobban tetszik. Nem csak az akksiból áll egy telefon.
Az se mindegy, hogy hogyan gazdálkodik az oprendszer a töltöttséggel (, meg a futó alkalmazásokkal, virtuális memóriával, stb.), szoftveres téren az iOS annyival jobb, hogy ellensúlyozni tudja az Androidos márkák számokkal való dobálózását (sokszor akkora RAM, mint az Apple konkurenseknél), ezért, ha bejön az iOS, mint felhasználói felület, akkor azt válaszd. 🙂
Ha csak az a baj, hogy gyorsan merül, akkor cseréltess akksit bármelyik telefonos szaküzletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!