Hol tudok Budapesten 2010-2011-es diáknaplót venni?
Figyelt kérdés
Eddig Egerben kerestem, de ott csak tanári naplót találtam. Budapesten melyik írószerboltban nézzem meg, ahol biztosan találok?
Olyat keresek, ami olyan, mint egy leckefüzet, arra is lehet használni, csak vannak benne dátumok. Szóval felülre oda van írtva, hogy szeptember 1., szeptember 2., stb. Na. De biztos tudjátok, miről beszélek, úgyhogy be is fogom :D Köszi a válaszokat előre is :D
2010. aug. 16. 20:20
1/3 A kérdező kommentje:
Jaj, és elfelejtetem, hogy olyat keresek, ami nagyjából A/4-es méretű, és egy egész oldal van egy napnak. Szóval, hogy legyen jó sok hely egy naphoz :)
2010. aug. 16. 20:21
2/3 anonim válasza:
A/4es? mint egy nagy füzet? sztem olyat sehol se fogsz találni..
3/3 A kérdező kommentje:
Franc, elírtam. A/5-öst szerettem volna írni, bocsi...
2010. aug. 16. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!