Keresek már egy ideje egy nagyon régi rajzfilmsorozatot, amiben egy kisfiú a nyest kisállatával, nagyapjával és talán húgával élt a hegyekben. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehetett ez a sorozat?
Talán az 1990-es években adhatták valamelyik itthoni csatornán (M1, M2, RTL, TV2, passz). Amire emlékeszek belőle, hogy volt egy kisfiú, aki a nagyapjával (és talán a húgával) élt együtt a hegyekben. Ennek a kisfiúnak volt egy nyest kisállata (de lehet vadászgörény volt, vagy menyét).
Ami még rémlik belőle, hogy a nagypapa nagyon szeretett faragni. Ha jól emlékszem, akkor ennek a kisfiúnak faragott is egy lovat, majd az egyik részben szét is törte azt. Ennek a kisfiúnak az egyik részben eltört a lába, mert leesett valahova - innetől egy kicsit durcás is lett, azt hiszem.
Tudja esetleg valaki, hogy mi lehetett ez a sorozat?
Az Anette című animesorozat lesz az, nemzetközi címén "Story of the Alps: My Annette".
Én is néztem régebben és én is hosszasan kerestem, hogy mi lehetett a címe, de csak sokára találtam rá, mert a keresés folyton a nagyon hasonló témájú Heidi sorozatot adta ki. Mindkettő a Nippon Animation stúdió klasszikus mesefeldolgozásai közé tartozik, de a Heidi sokkal híresebb, ezért volt nehezebb az Anette-re is rátalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!