Írjatok jó verstémákat kérlek!?
Figyelt kérdés
versíró versenyre jelentkezek de nincs verstémám,kérlet adjatok ötleteket.2021. febr. 9. 21:21
11/14 anonim válasza:
- a gyerekkorodról
- valakiről a családodból
- ha van háziállatod, írj E/1-ben az ő nevében, akár arról, hogy ő milyennek láthat téged :)
- ha városi vagy, a városi életről, ha falusi, akkor arról
- a felnőtté válásról
12/14 anonim válasza:
Szia! Nekem volt egy tanárom régen, aki azt tanácsolta írjak mindenféléről és kezdjem kicsiben. Úgy értve, hogy írjak mindennapi tárgyakról és azokon tanuljam meg legtökéletesebben kifejezni magam. Így írtam egyszer szonettet egy vécécsészéről, de azóta sem bántam meg xd.
13/14 anonim válasza:
A négyes ötlete szerintem nagyon jó. Írj a világ problémáiról, akár a vírusról.
Ha meg nem akarsz ennyire lehangoló verset írni akkor írj egy verset a tavaszról.
14/14 A kérdező kommentje:
ment mindenkinek a zöld pacsi! A versenynek vége, de témákat írhattok még, tetszenek.
2021. ápr. 9. 09:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!