Vilu2003 kérdése:
158 cm-hez 38-39-es lábméret nagyon nagy?
Figyelt kérdés
A lábamat a magasságomhoz képest nagyon nagynak találom. A kezem az átlagosnál szerintem sokkal kisebb, szóval nagyon nem találom magam méretarányosnak.Mennyire fura ehhez a magassághoz ez a lábméret egy lánynál? 16 éves vagyok.2021. febr. 8. 10:16
1/11 anonim válasza:
Miért, ha azt mondjuk hogy nagy, akkor levágatsz belőle? 🤷♂️
2/11 anonim válasza:
1.: És? Mit tudsz tenni ellene?
2.: Csajom 185 centi, neki 42 a cipőmérete.
3/11 anonim válasza:
Nem vagy lúdtalpas? Attól lehet nagyobb a cipőméreted, mert a kilapuló lábfej nagyobb helyet foglal. Ez esetben tényleg érdemes tenni ellene valamit (lúdtalpbetét, lábtorna).
4/11 anonim válasza:
176 cm, 44-es láb 🤷♂️ szerinted?
5/11 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj ezen, én 175 centi magas vagyok és 42es lábam van, mégsem annyira feltűnő, pedig lány vagyok
6/11 anonim válasza:
Hát..pont ekkora vagyok 36os lábbal. Mikor nagyobb cipőt veszek fel,furának érzem magam. Már csak evező kéne
7/11 anonim válasza:
Nekem ugyanezek a méreteim, és nem tartom őket extrán nagy méretnek, sem furának.
8/11 anonim válasza:
Fogadd el úgy ahogy van egyébként szerintem nem nagy
9/11 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs gond, nem vagyunk egyformák. Mondjuk a lányoknak/nőknek általában kisebb a lába, mint a fiúknak/férfiaknak. De ez nincs kőbe vésve. Szóval ne aggódj, nincs itt probléma.
10/11 anonim válasza:
Férfiak között is van kis lábú nincs ezzel gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!