Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen nem babás becézések...

Milyen nem babás becézések léteznek a Kitti névre?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért neked mi számít babásnak?
2010. aug. 18. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Kittus, Kit(t)a, Kiki. Sajnos most több nem jut az eszembe! De szerintem ez egy olyan név, ami becézés nélkül is nagyon jól hangzik, mint pl.: Fanni, Hanna, Lili, Lilla, Dalma.

Különben aki nagyon szeretné becézni - értem ezalatt a szülőket, rokonokat, barátokat - az úgyis talál majd valami aranyos becézési formát.

2010. aug. 18. 10:55
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi Amúgy az én nevem Kitti,és csak ezen gondolkodtam,mert még életemben nem nagyon becéztek,vagy ha igen gyerekes formában(pl.Kittike,Kittus...) így gondoltam,hátha adnak itt nekem valami jó ötletet!Remélem még jönnek hasonlók!A Kitta tetszik,most hogy mondjátok szoktak néha így hívni,Kikinek még nem nagyon hívtak,de annyira nem is tetszik,túl majmos.
2010. aug. 19. 08:15
 4/4 anonim ***** válasza:
2011. jún. 13. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!