A csodapiszoár segít a tudatos álmodásba belépésben?
Hiszen az ember felismeri, hogy valami nincs rendben, de mégis nagy eséllyel enged, hogy az álom irányítsa testét és elvégezze annak dolgát.
Ha igen, hogyan?
Lehet kicsit érthetetlen. Az elejére hozzáteszem:
*Azért gondolom ezt mert (a hiszen helyett)
Javítás:
Azért gondolom ezt, mert az ember ilyenkor felismeri, hogy valami nincs rendben, ilyenkor maga irányít. Viszont ami elbizonytalanít engem ezen kérdés kapcsán az az, hogy aztán nagy eséllyel engedi, hogy az álom vegye át felette az irányítást és végezze el az illető dolgát.
Nem hinném, hogy ehhez (tudatos álmodáshoz) pont a "csodapiszoár" kellene. Elég az inger, hogy felébredjen az ember - ha erre gondoltál. Ha nem, akkor bocs, de fogalmam sincs mire akarsz kilyukadni.
(Láttam több fajta "fiúk hogyan pisiltek" kérdést itt az oldalon, és csak remélem, hogy ez nem az egyik a sok közül.)
Tudom, hogy a tudatos álmodáshoz kell az az inger.
Amire ki akartam lyukadni, az az, hogy a wc-s álom is képes-e előidézni ezt?
(Igen, én fogalmaztam érthetetlenül, ez az én hibám 😅 (csak a munka lefárasztott))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!