Hány százalékotok van?
És miért annyi?
Úgy értem, ha mondjuk kicsi a százalékod, akkor mindig olyan válaszokat adsz ami egyáltalán nem hasznos, vagy inkább kritizálni szoktál idejönni,vagy viccelődni??:-D
nem szoktam viccelődni, se kritizálni csak vannak témák amiben ha más a véleményem mint x-nek egyből lepontoz.
mondjuk ezek a százalékok pont ezért nem lényegesek, mert össze-vissza megy itt a pontozás. Van egy ismim, aki azon hőzöng, hogy neki 100%-a van..úgy nem nehéz ha semmit mondó kérdésekre válaszol mint a cuki a kutyám , és ehhez hasonlók.
Neked hány %-od van?
Nekem jelenleg 86%-om van.
Én leginkább azon dühítem magam fel, hogy adott egy kérdés amire a saját véleményünket kell leírni..És azokat is lepontozzák, mert nekik nem tetszik.
Pedig semmi sértőt nem írtam bele.
Általában tanácsokat szoktam adni, hasznosakat , és még azokat is lepontozzák :-D
Jól teszed
Már én is ezen vagyok
ja én is így vagyok mint a kérdező. Leginkább a politika résznél vannak ilyen okos emberek, akik ész nélkül pontoznak.
nekem is a halálom, ha egy kérdés úgy szól bármely téma körben, hogy mi a véleményed, vagy mit csinálnál...leírom, hogy én hogy és mit, erre lepontoznak, mert én nem azt tenném mint a kérdező vagy aki esetleg olvassa..
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!