Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan legyen ismert a rajongó...

Hogyan legyen ismert a rajongói oldalam instagramon?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem egy rajongói oldalt instán, nézegettem pár hasonló oldalt és érdekesnek találtam hogy egyesek milyen sok követővel rendelkeznek. Hogyan érhetném el ezt én is? Valamint arra is kiváncsi lennék hogyha sok követőm lenne, akkor nagyobb eséllyel írna vissza nekem a híresség (aki miatt elkezdtem az oldalt)?

2021. febr. 2. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát kövess be mindenkit akit csak lehet aztán az emberek 40-60%-a úgyis vissza fog követni. Nem hiszem, hogy esélyed lenne arra, hogy a bizonyos híres ember visszaírjon neked.

Nem kötekedésből amúgy, de miért jók ezek a fan oldalak?:D Ugyan azokat a képeket rakják fel kb mindenhova, mint amit a bizonyos ember posztol

2021. febr. 2. 18:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Kérdésedre válaszolva a fanoldalaknak több fajtája van. Pl amit te mondassz és egy másik az az hogy editeket (szerkesztéseket), editelt képeket rakunk ki az oldalra. Én a másodikat támogatom és úgy is vezetem az oldalt.
2021. febr. 2. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Csinálj valami baromságot amin jókat nevetnek és sokat csámcsognak. Biztos siker
2021. febr. 2. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!