Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez a kövérség utálat?

Mi ez a kövérség utálat?

Figyelt kérdés

Nekem a kövér nők tetszenek(80kg-160kg között bármilyen). De nem értem, hogy mi ez az elnyomás? Hogyha felvállalod, hogy nem átlagos ízlésed van, akkor egy beteg perverz vagy.Az is zavar, hogy a kövérek állandóan meg vannak szégyenítve.A szósöl mídia platformokon a komment szekciókban is ez megy. Hogy a kövérek undorítók, nem is kéne létezzenek.Sőt, kimondják, hogy ez és ez a szép, a többi pedig nem. Ezt alapból nem értem. A szépség nem egy olyan dolog, mint hogy 1*1=1.Mindenkinek más a szép, és én sem tukmálom rá másokra az ízlésemet. Miért nem tudja ez a társadalom elfogadni, hogy mindenkinek más a szép?

16/F

2021. febr. 1. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

Nem utáljuk a kövéreket, azt utáljuk, amikor kirakják magukat a social médiába és mutogatják a hájas testüket.

A kövérség nem egészséges, a többség szemében pedig nem esztétikus.

2021. febr. 2. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert, ha valami más, az furcsa, és ha az, akkor nem értik, hogy miért tér el az elvárt normától. Egyesekben emociókat vált ki (undor, félelem), és ha félnek valamitől (fóbia - félnek, hogy azzá, olyanná válhatnak), akkor agresszívok lesznek, elutasítóak, és gunyorosak.

Nemcsak a túlsúlyosak iránt, de minden más iránt is, ami a társadalmilag elvárt normától eltér, legyen az szexuális orientáció, vagy bármi más.

2021. febr. 2. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jóval idősebb vagyok nálad,de maximálisan egyetértek veled.

Én magam is a kövér /extra kövér/ nőkhöz vonzódom.

Ezt fel is vállalom,s kaptam már érte hideget-meleget.

Beteg,perverz,fétises stb. vagyok.Pedig csak tetszenek a hatalmas idomok.

Ennyi...Nálunk aki kicsit más,mint a többség,azt nem tudják tolerálni.

2021. febr. 2. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok és a kövér férfiak tetszettek nagyon régebben. Amikor összejöttem egy nagyon dagi, nagy hasú fiúval, akkor sokan a kollégáim közül szinte kicsúfoltak, gúnyoltak engem emiatt. Szerintem ez nagyon bunkó dolog.
2021. febr. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!