Mi ez a kövérség utálat?
Nekem a kövér nők tetszenek(80kg-160kg között bármilyen). De nem értem, hogy mi ez az elnyomás? Hogyha felvállalod, hogy nem átlagos ízlésed van, akkor egy beteg perverz vagy.Az is zavar, hogy a kövérek állandóan meg vannak szégyenítve.A szósöl mídia platformokon a komment szekciókban is ez megy. Hogy a kövérek undorítók, nem is kéne létezzenek.Sőt, kimondják, hogy ez és ez a szép, a többi pedig nem. Ezt alapból nem értem. A szépség nem egy olyan dolog, mint hogy 1*1=1.Mindenkinek más a szép, és én sem tukmálom rá másokra az ízlésemet. Miért nem tudja ez a társadalom elfogadni, hogy mindenkinek más a szép?
16/F
Nem utáljuk a kövéreket, azt utáljuk, amikor kirakják magukat a social médiába és mutogatják a hájas testüket.
A kövérség nem egészséges, a többség szemében pedig nem esztétikus.
Mert, ha valami más, az furcsa, és ha az, akkor nem értik, hogy miért tér el az elvárt normától. Egyesekben emociókat vált ki (undor, félelem), és ha félnek valamitől (fóbia - félnek, hogy azzá, olyanná válhatnak), akkor agresszívok lesznek, elutasítóak, és gunyorosak.
Nemcsak a túlsúlyosak iránt, de minden más iránt is, ami a társadalmilag elvárt normától eltér, legyen az szexuális orientáció, vagy bármi más.
Jóval idősebb vagyok nálad,de maximálisan egyetértek veled.
Én magam is a kövér /extra kövér/ nőkhöz vonzódom.
Ezt fel is vállalom,s kaptam már érte hideget-meleget.
Beteg,perverz,fétises stb. vagyok.Pedig csak tetszenek a hatalmas idomok.
Ennyi...Nálunk aki kicsit más,mint a többség,azt nem tudják tolerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!