Milyen krémet/kenőcsöt/gyógyszert ajánlanátok ekcémára, ami vény nélkül is kapható?
A Bephanten Sensidermet mar probaltam, de semmilyen hatasa nem volt..
Sajnos borgyogyaszhoz nincs idom elmenni a munkam miatt, ezert lennek arra kivancsi, hogy van-e egyatalan olyan nem venykoteles krem, ami megszuntetheti az ekcemat
Méz, olíva. Lakótársam ezt használja.
Webbeteg oldalt is erdmess megnézni.
Nekem is volt évekig ekcémám és sokáig semmi nem segített. Aztán ajánlották, hogy étkezzek egészségesebben és cseréljem le a testápolóimat, samponjaimat és mosószeremet öblítőmet naturálisra. Egy alapanyagot kifejezetten kiemeltek, hogy kerüljek: sodium laureth sulphate. Miután megnéztem az összes testápolómban, tusfürdőmben, sampon ban volt. Ezután kidobtam mindent és bevásároltam csak 100% Naturális termékekből és öblítőnek ecetes vizet használok pár csepp levendula olajjal. Én jelenleg ezeket a testápolókat és arcolajat használom: [link]
Azóta abszolút nincs ekcémás és viszketés sincs.
Nézzétek meg jól az összetevőket, az mindent megold ha természetesre váltotok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!