KI fél a dörgéstől? és miért?
Figyelt kérdés
Én néha félek,de nem a nagy hangtól, nem tudom megmagyarázni..
vajon mitől lehet ez a "félelem"...
2010. aug. 16. 00:48
1/11 anonim válasza:
Képzeld azt, hogy odafenn tekéznek :D
2/11 anonim válasza:
A pulim, de nagyon. Amúgy sokan félnek tőle. Ez talán valami igazán ősi ösztön lehet.
3/11 anonim válasza:
Én is félek tőle...:D És am én sem tudom megmagyarázni h miért...
4/11 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mit éreztek mikor féltek? Mármint oké,h félelmet de ...valahogy meg tudnátok magyarázni ??
Amúgy itt most dörög :D :S
2010. aug. 16. 01:01
5/11 anonim válasza:
Én nem félek, de tegnap akkorát dörgött, hogy a kezem összegubancolódott, és nekiestem kint a házfalnak. XD
By Fanny
Pux
6/11 anonim válasza:
Én imádom, legszívesebben kimennék :D (az más dolog, hogy megbaszna a villám, dehát áldozatot kell hozni)
7/11 anonim válasza:
én csak akkor félek tőle ha egyből villámlás után van, mert akkor tudom hogy közel van, és befoscsizok hogy becsap a házba a villám.: D
9/11 anonim válasza:
én nem félek tőle de hajlamos vagyok megijedni, tegnap pl egy kurv@ nagyott dörgött én meg felborultam a székemmel :D
10/11 anonim válasza:
en is felek,de csak akkor,ha este van,nappal semmi gond.te is igy vagy vele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!