Idén vajon fehér karácsony lesz?
Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 17:11
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem, de szerintem pont 23-án fog esni, de karácsonykor nem.
3/14 anonim válasza:
Szerintem sajnos nem lesz az :(((
4/14 anonim válasza:
Ha a kérdés rásszistá jellegű, akkor sajnos nem :(
5/14 anonim válasza:
Katalin kopogott. Karácsony locsogni fog.
(Amúgy nem tudom, hogy ez így mit jelent, de hátha valaki igen:))
6/14 anonim válasza:
Az,h Katalin kopog akkor karacsony locsog azt jelenti,h ha Katalin napkor(nov.25.)hideg volt akkor karacsonykor hullni fog,ha meg Katalin napkor esett v eppen hullt akkor karacsonykor kopogni fog tehat nem lesz "feher".
Nalunk pl. az iden Katalin napkor reggel kopogott majd eset es aztan hullt is..tehat karaonykor minden kene legyen ha igaz..
7/14 anonim válasza:
nálunk katalin kopogott reggel, locsogott napközben, úgyhogy elvileg, kéne a
fehér karácsony:)
9/14 anonim válasza:
nah, a névnapomra odafigyelnekXD(3. nevem katalin) most annyit mondanak h. globális felmelegedés meg minden, de szerintem tavaly is volt, idén is lesz, de olyan hülye az időjárás -.-" a héten is: kedden 27 fok volt, vasárnapra 13-at mondanak O.o
10/14 anonim válasza:
Ha fehér, ha nem, elsősorban nem attól függ hogy jó lesz-e az ünnep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!