Milyen mester?
Figyelt kérdés
Az elozo kerdesemre valaki irta h megjott a mester.Nm nagyon ertem xdd#Mesterrrr
2021. jan. 27. 20:17
1/7 2*Sü válasza:
Nem tudjuk, mi volt az előző kérdésed, így kontextus hiányában aligha fogsz erre a kérdésre választ kapni.
2/7 A kérdező kommentje:
Kiirtam egy kerdest aminek az a cime hogy ki mennyi ideje lovagol. Masodik v harmadik valaszolo azt irta hogy a mester visszajott. Nm ertem h milyen mester.
2021. jan. 28. 07:20
4/7 A kérdező kommentje:
Kerdeztem privatban csak nm kaptam valaszt.
2021. jan. 28. 17:21
5/7 anonim válasza:
Az oldalon lévők többsége nem/nem szívesen válaszol a privátokra.
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg a kérdésed alapján egy másik emberre asszociált, és azt hitte, az tette fel a kérdést. Ezt a másik embert mesternek becézték (valószínűleg idegesítette őket), és lehet, hogy már egy ideje nem tett fel kérdést, ő meg azt hitte, hogy most visszajött és újra kérdez.
7/7 A kérdező kommentje:
Jaaaa ertem. Koszi!
2021. febr. 6. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!