Üdv! Keresek egy Asterix és Obelix képregényt. A nyolcvanas évek elején kaptam, sajnos már nincs meg és nem emlékszem a címére. Arra viszont igen, hogy a címlapján római munkások/katonák utat építenek, látszanak a kövek, kavicsok is. Mi lehet a címe?
Azt nem tudom, de innen - talán - kikeresheted:
Ez az összes jelenlegi képregény, egyik borító sem ismerős? Mert útépítőset az első kiadások közt se találtam.
A történetére esetleg nem emlekszel?
Sajnos nincs közöttük.Találtam egy olyan kiadót, h Egmont, ők adtak ki
Asterix képregényeket, igaz, a nyolcvanas évek VÉGÉN, de azok között sincs olyan borító. Már azon gondolkodtam, hogy összekevertem és valahol a belsejében volt ez a jelenet, de annyira előttem van ez a kép, hogy építik az utat ( hidat? ) és látszanak az egymás feletti rétegek is, kisebb-nagyobb kavicsok, kövek. Létezett olyan képregény, ahol az egyik oldal Asterix ( Obelix ), a másik oldalról lapozva Lucky Luke? Lehet, h most hülyeséget írtam, de valami ilyen is rémlik.
Attól is függ, milyen kiadás, a borító nem biztos, hogy mindenütt ugyanaz.
Sajna, nincs köztük, majd egyszer talán meglesz.
(vagy nem)
Köszi, de ezeket már ellenőriztem, valami más kiadó volt,
gyanítom, már sosem lesz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!