Gyerekmentes társaim !! Milyen ikonikus mondatok , kijelentések hangzanak el azoktól az emberektől , akik szerint nem is nő aki nem akar gyereket ?
Nem szeretem a gyerekeket , nem is akarok , sosem akartam , van párom is és boldogan élünk így . De valahogy ez nagyon sok embernek nem tetszik , és kéretlenül beleszólnak az életembe
Pl : “Majd megváltozik “
“Senki nem nyitja majd rád az ajtót öregkorodban”
“Mi értelme akkor az életnek “ ( ez a személyes kedvencem , nem állok neki magyarázni , mert úgy sem értené😀)
Szóval kedves gyerekmentesek , ti miket szoktatok kapni illetve hogyan reagáljátok le ?
“Legalább 1gyerek KELL mindenkinek”
Hagy döntsem el én, hogy nekem mi ‘kell’. Nem igaz?
Az meg, hogy nem nyitja ràm senki az ajtót öregkoromban...hány olyan szülő van, akinek több gyereke, esetleg unokài is vannak, mégsem nyitnak rá ajtót, mert vagy rohadt messze èlnek, vagy csak szimplán nem jó a viszony, vagy a sok meló miatt alig van idejük. Nem feltétlen jó érvekkel próbálják az embereket ‘ràvenni’ erre a szülés dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!