Azt mondják de rövid az élet,szerintem meg k...rva hosszú pláne,hogy utálom,más is gondolja így?
Nem vagy Egyedül.
Tudod mi az a depresszió és a kapitalizmus? Mindkettő elég komolyan tudja ezt az érzést, gondolatot előidézni.
4/
Sajnos mind kettőt tudom
6/
Járok pszichológushoz meg ilyesmi de egy kicsit nagyon benne vagyok ebben a dologban lebénít.
Könyvek és előadások, podcast-ok engem egy új világba repítenek. Van közelünkben egy kutya menhely és lehet menni oda sétáltatást vállalni, ami nagyon gyógyító hatású számomra.
Bármi van, ami működik neked?
8/
Rám az ilyen coachok meg különféle előadók meg könyvek nem igazán vannak hatással.Igaz nagyon olvasni nem szeretek de hallgattam már hangos könyveket néztem előadásokat de nem hatásos.Sőt a múltkor egy sikeres vállalkozóról volt egy youtube adás de engem inkább lehangolt mintsem feldobott volna pedig ilyen motiváció szerű volt.
Még egyszer megkérdezem :)
Bármi van, ami működik neked?
(ps amúgy Pál Ferit és Jordan B Peterson-t, meg Joe Rogan-t és Proof Bread-et szoktam nézni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!