Más is szomorú ha befejez egy jó sorozatot vagy filmet?
igen... minden sorozatot megsirattam.
és az a durva, hogy miután évek múlva újranéztem a sorozatot és megint vége lett, akkor is megsirattam :DDDD
Ha nagyon-nagyon tetszett, akkor szomorú vagyok, és beáll az a "most nem tudok mit kezdeni az életemmel"-érzés.
Most is kicsit szomorú vagyok, tegnap este fejeztem be egy sorozatot, ami bár nem a legjobb volt, de valahogy a végére megszerettem, és most van bennem egy kis hiányérzet miatta. De majd elmúlik.
Legutóbb egyébként a Sotus c. Thai sorozatnál volt ilyen, először elolvastam könyvben, majd megnéztem sorozatban, de miután a sorozatot befejeztem, annyira üresnek éreztem mindent, hogy muszáj volt még egyszer elővennem a könyvet, de még az sem segített :D
Nem. Örülök, hogy kerek a történet és nem végtelenségig húzzák. Ha akarom újra tudom nézni.
Breaking Bad ezért is top kategóriás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!