Az hogy lehet hogy amikor egy társasházban meghal valaki, elkezd büdösödni és az ottlakok észre sem veszik vagy nem foglalkoznak vele?
Nagyváradon lakom.
1. Az unokatestvérem blokkjában ( nálunk blokk a panel neve) volt ilyen eset mikor én 4-5 éves voltam. A szomszédjuk egyedül élt, nem volt senkije, nem voltak barátai s nem vették észre hogy meghalt csak mikor már az egész blokk büdös volt akkor kihívták a rebdőrséget. Még a nentők is iszonyodtak megfogni s elvinni. Hónapokig érződött a szag miután elvutték a nénit. Aztán volt az unojatestvérem szülinapja s mivel földszinten laktak, engem anyukam az ablakon tett be s a nagynéném vett át hify ne érezzem.a stagot a léocsőházba, hazafele menet us anyu kiment s az ablakból vett ki. Nem értettem akkor miért kell az ablakon be s kiemeljenek ha máskor nem ott megyünk s azt se értettem anyu muért nem jön velem az ablakon.
2. Ahol most lakom a szomszéd utca végén egy szegény néni egyedül élt a házban, nem volt senkije csak 2 kutyája. Naponta járt valami vendéglőbe mert kapott ételmaradékot. Eltelt 1-2 hónap s a vendéglőböl elmentek hozzá de nem engedte be őket. Bementek a szomszédhoz ( aki lenézte ezt a szegény asszobyt s nem járt hozzá) hogy nem tud e róla valamut s eggyütt feltörték.a lakást. Nagyon büdös volt s a néni holtan leküdt illetve...amennyit a 2 kutyája meghagyott belőle mert éhesek voltak mivel be voltak zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!