Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az hogy lehet hogy amikor egy...

Az hogy lehet hogy amikor egy társasházban meghal valaki, elkezd büdösödni és az ottlakok észre sem veszik vagy nem foglalkoznak vele?

Figyelt kérdés
Aztán megtalálják mumifikálódva. Sok eset volt/van erre.
2021. jan. 20. 22:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%
Nem volt szaga, fújta mmagát dezodorral, nehogy kiderüljön, hogy halott.
2021. jan. 23. 00:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat pls.
2021. jan. 23. 01:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyváradon lakom.

1. Az unokatestvérem blokkjában ( nálunk blokk a panel neve) volt ilyen eset mikor én 4-5 éves voltam. A szomszédjuk egyedül élt, nem volt senkije, nem voltak barátai s nem vették észre hogy meghalt csak mikor már az egész blokk büdös volt akkor kihívták a rebdőrséget. Még a nentők is iszonyodtak megfogni s elvinni. Hónapokig érződött a szag miután elvutték a nénit. Aztán volt az unojatestvérem szülinapja s mivel földszinten laktak, engem anyukam az ablakon tett be s a nagynéném vett át hify ne érezzem.a stagot a léocsőházba, hazafele menet us anyu kiment s az ablakból vett ki. Nem értettem akkor miért kell az ablakon be s kiemeljenek ha máskor nem ott megyünk s azt se értettem anyu muért nem jön velem az ablakon.

2. Ahol most lakom a szomszéd utca végén egy szegény néni egyedül élt a házban, nem volt senkije csak 2 kutyája. Naponta járt valami vendéglőbe mert kapott ételmaradékot. Eltelt 1-2 hónap s a vendéglőböl elmentek hozzá de nem engedte be őket. Bementek a szomszédhoz ( aki lenézte ezt a szegény asszobyt s nem járt hozzá) hogy nem tud e róla valamut s eggyütt feltörték.a lakást. Nagyon büdös volt s a néni holtan leküdt illetve...amennyit a 2 kutyája meghagyott belőle mert éhesek voltak mivel be voltak zárva.

2021. jan. 23. 13:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez a 2.sztori nagyon durva😱
2021. jan. 23. 19:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudom hogy dúrva de megtörténtek.
2021. jan. 23. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!