Mi van akkor ha valaki higitot iszik? Nagyon kimolyan kérdezem nem poén
DeTOX?:)
Vagy híg lesz..bocsi a komolytalanságért:)
szia. én egyszer kiskoromban (3-4 éves lehettem) ittam higitót, ráadásul nem is keveset,mert azt hittem rá,hogy víz... Tényleg ugyvolt, hogy holnapra már nem élek... az egész család aggódott. végül apukám teletömött mindenféle kajával, meg ittam tejet,stb aztán pedig megfuttatott... végül kijött minden, és nem lett komolyabb bajom az esetből (persze a hígító szaga még érződött rajtam egy darabig...)
De miért kérdezed? te is ittál ??????
Áááá akkor semmi komolyabb, hát nekem se lett pedig én jól bevedeltem ,ésháát elég kicsi is voltam még...
Ha kiköpte semmi baja nem lesz. Max még azt lehet tenni, h szájöblítővel ki is öblíti a száját.
Ha pedig nagyon féltek, menjetek el orvossal megnézetni. Bár én nem hiszem hogy szükség lenne erre.
A higító nem annyira veszélyes folyadék, ami rögtön szétmar mindent, ami az útjába kerül. (Mert van sajnos olyan is....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!