Gls futar nem hozza fel a csomagot?
hűdegyorsan törölték a válaszomat... o.O :DDDD
Azt írtam, hogy jobb ha az ember nem szórakozik a futárral - főleg a kajafutárral, mert könnyen pórul járhat. Nincs kizárva, hogy a pizzára kap plusz feltétet...
A
„GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
Székhely, telephely, központi vevőszolgálat:
H-2351 Alsónémedi
GLS Európa u. 2.
a továbbiakban röviden: GLS Hungary
ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEI
CSOMAGKÉZBESÍTÉSRE ÉS KEZELÉSÉRE”
1.) • „A csomagon vagy a csomagcímkén feltüntetett címzésnek arab számokkal és latin betűkkel az alábbi adatokat minimum tartalmaznia kell:
- címzett neve,
- a csomag rendeltetési helye (település neve), irányítószáma,
- utca neve, házszám, emelet, ajtó,
- export csomag esetén a célország neve”
(6.; a 10. oldalon.)
•↑ „A küldemény címe az a cím,amelyet a feladó a 6. pontban foglaltaknak megfelelően pontosan és minden adatra kiterjedően feltüntetett a küldeményen, annak csomagolásán vagy ahhoz tartozó csomagcímkén. (7.; a 11. oldalon.)
• „A csomag címzésén teljesnek kell lennie mindenekelőtt a Címzett adatainak.” (12.; a 16. oldalon.)
Minimum adatként írják az emelet és ajtó megadását, az is szerepel, hogy a címzésnek teljesnek kell lennie, és a küldemény címe az ennek megfelelő címzés, és erre a címre kézbesítenek.
Olyat viszont nem találtam, hogy csak ingatlan, társasház, telek stb. bejáratáig kézbesítenek.
2.) És átvételkor csak 10 percnél tovább nem várakoztatható.
„A gépkocsivezető a kézbesítéskor 10 perc időtartamot meghaladóan nem várakoztatható, várakoztatás esetén a kézbesítés megszakítható.” (7.; a 11. oldalon.)
Nem tudom más kérdés alá írni:
Mi van akkor, ha a GLS futár tegnap nem hozta (eseleg nem tudta kihozni) a csomagot? Újra megpróbálják? Mert a no-reply (automata) üzenetben erről nem írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!