Miert utaljak ennyire az emberek a rendőröket?
En rendornek tanulok es ezen az oldalon allandoan azt olvasom hogy a rendőrök igy nap lopok, ugy kocsogok, igy korruptak, ugy igazsagtalanok, bunkok.
Honnan hogy az ekkora gyulolet az emberekbol a rendorok fele?
En ismerek mar egy par rendort es egyik sem egy bunko farokh, a munkajukat végzik es pont.
Nyilvan az allamot szolgaljak mert allambacsi fizeti a megelhetest nekik, ha van is egy par korrupt, bunkó, semmirekello rendőr, mire ez a nagy általánosítás?
Én jómagam rendőrnek készültem anno, de otthagytam a sulit, mert rájöttem nem ezt akarom csinálni ennyi pénzért és ilyen kormánnyal..
A rendőr arra jó verje a parasztot ha tüntet, ha normális kormány lenne és arra használnák fel őket hogy a 8 kerben a rigókat inkább agyonverjék vagy kitoloncolják mint pl a franciáknál már elég jó kezdés lenne, de rigó miniszterelnökkel ez nem fog menni, védi a fajtáját.
Nem, nem a rigó szinnel van a bajom mielőtt bekongatják a rasszista, mi hazánk stb szavakat, ezeket lehetne úgy is hogy akinek van bejelentett munkahelye az kiesik a kalapbúl, a drog árus, vasazos meg a másik oldalra esik :)
Ugyanazért, amiért a bkv ellenőröket. A fehér embert képes megbüntetni akár egy hiányos izzókészletért is, vagy ha elfelejti felvenni a maszkot, de a cigányt akkor sem veszi elő, ha egy szétvágott Ladán 10-en utaznak a megengedett sebesség kétszeresével.
Na ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!