Miért van itt "humor" kategória?
Figyelt kérdés
Borzalom amiket írnak. Nem tudom elhinni hogy tényleg azt gondolják hogy az vicces amiket beírnak. Még csak nem is az a kategória hogy annyira szar hogy az már jó, nem is trollok hanem szimplán szarok.2021. jan. 16. 20:01
1/7 anonim válasza:
Teljesen igaz. Szánalmas, amit oda beprodukálnak egyesek.
2/7 anonim válasza:
Mert a GYK-nak az az érdeke, hogy minél több kérdés és válasz legyen. Az ártalmatlan hülyeségeket nem törlik, hanem bevágják a humor kategóriába.
3/7 anonim válasza:
A székely meg a fia állnak a tornácon és nézik az udvaron a jószágokat.
Egyszercsak megszólal a fiú.
nizze má idesapám a kutya ,hogy nyalogattya a tökit.
látom fiam.
idesapám , mivóna ha ezt én is megpróbánám ?
Az öreg : hááát.... fiam próbáád ,
de szerintem megharap.
5/7 anonim válasza:
- Apu, apu! Dugnak a kutyák!
.
.
.
- Nem baj kislányom, ne nézz oda.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- De fáj!
6/7 anonim válasza:
Ha nem tetszik ne olvasd. Valószínűleg egy csepp humorérzéked sincs ha eddig semelyiken sem nevettél. Vannak persze rosszak de nem mindeggyik az.
7/7 anonim válasza:
A humor kategória régen valóban humoros volt. (Ugorjatok csak a végére!) Igaz, akkoriban mondjuk ismert vicceket tettek fel, de azok a viccek legalább tényleg humorosak, ahogy a válaszok is azok voltak. Jó ideje azonban a humor kategória a trollkodás/hülyéskedés melegágyává volt, lásd ugye a tíz éves szintű pisi-kaki "poénokat", fárasztó szóvicceket, ezer éves vicceket, amelyek eleinte viccesek voltak, de már régóta nem azok (Négy lába van, asztal de nem szék, Hogyan kell kérdést feltenni a gyakorira, Ismered-e a gyakori kérdéseket). És akkor még ott van az is, hogy felteszi a kérdést, majd meg is válaszolja. Facepalm... Szerintem már csak a magukat viccesnek képzelő, unatkozó tizenévesek tesznek fel kérdéseket a humor kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!