Ha lenne egy kulcsod, ami minden zárat nyit/zár, akkor mit csinálnál vele?
Érdekes kis kérdés, ha a fantáziámat nem is, de a kíváncsiságomat felkeltette:)
Amúgy meg minden zárba bedugnám :D
Erről nekem egy régi sztori jutott eszembe. :)
Általános iskola nyolcadik osztályában kint a zárt terem előtt vártuk a magyar tanárnőt. Nem értesítettek minket arról, hogy tanárnő hiányzik, de ráadásul még helyettesítő tanárt sem küldtek a helyébe. Mit adott a jó Isten, abban az időben hordtam magamnál egy lereszelt végű kulcsot, amivel több ajtót is ki tudtam vele nyitni(sosem használtam fel ezt a kulcsot rossz szándékra!). A kulcs lent volt az egyik szekrényünkben. Lementünk páran a kulcsomért, és kinyitottuk vele a terem ajtaját. Bementünk, helyet foglaltunk, és mindenki elfoglalta magát. 45 percen keresztül nem keresett minket senki, mikor meg kicsöngettek, összepakoltunk, kijöttünk a teremből, és vissza bezártuk az ajtaját, mint akik jól végezték dolgukat. :)
Jól bezárnék néhány ajtót.
Mondjuk nyilvános WC-ket, aztán nézném a sok kétségbe esett embert hogy ez is foglalt meg ez is....💩helyzet lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!